slider_06Onderga een metamorfose
Voor de visagie werken we met make-up van het Italiaanse topmerk PUPA. Dit is een professioneel make-up merk welke uit hoogwaardige grondstoffen is geproduceerd. Alle producten zijn hypo-allergeeIMG_0405-216x300[1]n en is voorzien van de nieuwste ingrediƫnten. Elk product heeft een dubbele werking: het verzorgt de huid en is een make-up product.

Heb je een feestje of wil je wel eens op een heel andere manier opgemaakt worden, dan is het mogelijk om bij ons af te spreken voor een mooie natuurlijke make-up of juist voor iets gewaagds. Natuurlijk verzorgen wij ook bruidsmake-up.

Touch-up
Na een bezoek aan de hairstyling salon kun je altijd vragen om een gratis make-up advies. Je krijgt dan uitleg welke make-up en kleuren het mooist bij jou zullen zijn.

Metamorfose
Ben je toe aan iets heel anders, maar weet je niet precies wat? Wij vinden het een uitdaging om jou een metamorfose te laten ondergaan. Er wordt samen met jou gekeken naar je gezichtsvorm, je huidtint en je persoonlijke lifestyle om daarna samen een keuze te maken voor een nieuwe look (haar en make-up). Natuurlijk krijg je van ons de benodigde adviezen om thuis dezelfde resultaten te behalen.