slider_03Haarwerk en pruikenIMG_0237-300x269[1]

In de salon verzorgen wij haarwerk en pruiken voor zowel dames als heren. Ook voor haaraanvullingen (bij erfelijke kaalheid, chemotherapie of alopecia) bent u bij ons aan het juiste adres. Naast maatwerk leveren wij een grote collectie confectie haarwerk en pruiken van de bekende merken, zodat u precies vindt wat bij uw persoonlijkheid past.
Naast haarwerker zijn wij ook modekapper en getraind in de nieuwste coupes en technieken zodat eventuele aanpassingen in een apart gedeelte van de salon kunnen plaatsvinden. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat mooi en comfortabel is. Bent u op zoek naar haarwerk maak dan eens een afspraak zodat we in alle rust kunnen overleggen naar de mogelijkheden.
Vanzelfsprekend wordt uw privacy gerespecteerd. Bezoek ook onze website http://www.haarwerk-asten.nl voor meer informatie.

Garantie en vergoedingen.workshops-300x224[1]
Hairstyling Mieke van der Heijden is SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen) gecertificeerd en mag zodoende voor verzekeraars leveren.
Alle haarwerken en pruiken worden door ons onder garantie geleverd. Wanneer u in aanmerking komt voor gedeeltelijke of volledige vergoeding dan wordt de declaratie naar de zorgverzekeraars ook door ons verzorgd. Voor u wel zo gemakkelijk.